Recept

Parmské králičí řízky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38547

Ingredience

600 g Králičí maso
2 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
2 ks Rajčata
4 polévková lžíce Strouhanka
40 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 743 kcal
Kilojoule 3 109kJ
2% Sacharidy 8 g
84% Tuky 63 g
25% Sodík 501 mg
65% Bílkoviny 37 g

Parmské králičí řízky postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté králičí maso nakrájíme na řízky a jemně naklepeme. Maso osolíme, obalíme v hladké mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem,solí a nastrouhaným sýrem a nakonec ve strouhance.

2

Řízky ihned po obalení smažíme na pánvi na oleji.

3

Omytá a osušená rajčata nakrájíme na plátky a opečeme na oleji.

4

Řízky upravíme na talíře a obložíme pečenými rajčaty.

5

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept