Jednoduchý recept

Ragú z mletého masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38567
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
100 g Cibule
40 g Kečup
500 g Maso mleté - mix
3 g Pepř černý mletý
60 g Sádlo škvařené
8 g Sůl
400 g Těstoviny vařené (průměr)
1 ks Vejce slepičí
200 ml Víno červené
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 694 kcal
Kilojoule 2 903kJ
10% Sacharidy 34 g
64% Tuky 48 g
45% Sodík 902 mg
39% Bílkoviny 22 g

Ragú z mletého masa postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky, česnek prolisujeme.

2

Do mísy vložíme mleté maso, přidáme cibuli, vejce, česnek, sůl a pepř. Vymícháme hladkou masovou směs.

3

V pánvi rozehřejeme sádlo, přidáme masovou směs, smažíme a promícháváme. Vařečkou rozdělíme maso na menší kousky, přisypeme žampiony, podusíme, dokud se tekutina téměř neodpaří. Potom přilijeme víno, přidáme trochu kečupu, promícháme, krátce podusíme a odstavíme.

4

Ragú rozdělíme na talíře, doplníme vařenými těstovinami a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept