Jednoduchý recept

Kapusta dušená s vepřovým masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38576

Ingredience

100 ml Bešamel
400 g Brambory vařené
60 g Cibule
250 g Kapusta hlávková
3 g Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
5 g Sůl
400 g Vepřová plec
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 1 999kJ
9% Sacharidy 32 g
39% Tuky 29 g
49% Sodík 988 mg
42% Bílkoviny 23 g

Kapusta dušená s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájíme na kostky, slaninu na nudličky, kapustu rozčtvrtíme a vyřízneme košťál, cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozškvaříme slaninu, přidáme maso s cibulí, orestujeme, přiložíme kapustu, zakryjeme a chvilku podusíme. Podlijeme troškou vody, osolíme, opepříme, přidáme trochu bešamelu, promícháme a dusíme odkryté. Pár minut před koncem dušení přidáme česnek a dovaříme.

3

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept