Jednoduchý recept

Růžičková kapusta smažená s česnekem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38578

Ingredience

100 ml Hovězí vývar základní
800 g Kapusta růžičková
25 ml Olej rostlinný
5 ml Omáčka sojová pikantní
3 g Pepř černý mletý
10 g Solamyl - bramborový škrob
8 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 733kJ
5% Sacharidy 17 g
10% Tuky 7 g
45% Sodík 896 mg
17% Bílkoviny 9 g

Růžičková kapusta smažená s česnekem postup přípravy receptu:

1

Růžičky očistíme, vložíme do hrnce, zalijeme trochou vody, osolíme a povaříme 5 minut. Scedíme a necháme okapat.

2

V hlubší pánvi rozpálíme olej, přidáme kapustičky a osmahneme ze všech stran, přidáme prolisovaný česnek a krátce osmahneme. Obojí vyndáme, do pánve na tuk nalijeme vývar, zakápneme sojovou omáčkou, osolíme, opeříme, chvilku povaříme a zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody. Povaříme na požadovanou hustotu a odstavíme.

3

Na talíře upravíme kapustičky s česnekem a přelijeme šťávou z pánve.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept