Recept

Rýže s vejci a fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38602

Ingredience

200 g Cibulka jarní
150 g Fazolové lusky zelené
125 g Hrášek
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
250 g Rýže dlouhozrnná
60 plátek Slanina vepřová
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 643kJ
17% Sacharidy 62 g
14% Tuky 11 g
33% Sodík 662 mg
23% Bílkoviny 13 g

Rýže s vejci a fazolkami postup přípravy receptu:

1

Uvaříme rýži v osolené 1 vodě 12-15 minut doměkka.

2

Ve woku rozpálíme olej, přidáme kostičky slaniny a vyškvaříme ji. Vložíme rýži a hrášek a smažíme ještě 5 minut.

3

Přidáme rozšlehané vejce a fazolové lusky, mícháme a smažíme, až vejce ztuhnou. Ochutnáme, ozdobíme cibulkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept