Jednoduchý recept

Pečené brambory na kachním sádle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 38612

Ingredience

1 kg Brambory
3 polévková lžíce Kachní sádlo
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 218 kcal
Kilojoule 911kJ
9% Sacharidy 31 g
11% Tuky 8 g
25% Sodík 509 mg
11% Bílkoviny 6 g

Pečené brambory na kachním sádle postup přípravy receptu:

1

Nakrájené brambory dáme do velkého hrnce, zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Vaříme 1 minutu a procedíme.

2

Brambory vrátíme do nádoby, zatřeseme jimi na mírném plameni, aby se jejich povrch zdrsnil a usušily se.

3

Na pekáč dáme tuk, silně ho rozehřejeme a nasypeme brambory.

4

Promícháme je s tukem, aby se obalily. Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C a občas je obrátíme. Po 45-60 minutách, když jsou měkké, křupavé a zlatavé, je osolíme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept