Recept

Nadívaný kančí hřbet

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 38613
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Kančí pečeně
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,3 kávová lžička Sůl
300 ml Voda pitná
Na vaření rýže
40 g Rýže loupaná
80 ml Voda pitná
Na nádivku
2 stroužek Česnek
1,5 ks Rohlíky bílé
60 ml Smetana 33% (šlehačka)
0,3 kávová lžička Sůl
100 g Šunka dušená
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 233kJ
6% Sacharidy 23 g
23% Tuky 17 g
12% Sodík 243 mg
116% Bílkoviny 65 g

Nadívaný kančí hřbet postup přípravy receptu:

1

Kančí hřbet vykostíme a ostrým nožem uděláme v mase kapsu. Česnek prolisujeme, rohlíky nakrájíme na kostičky, šunku nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme na kolečka.

2

Rýži uvaříme, scedíme a necháme zchladnout.

3

V míse promícháme rýži, vejce, smetanu, šunku, polovinu česneku, sůl a rohlíky. Směs důkladně promícháme a naplníme jí kapsu, otvor sepneme jehlou, maso osolíme.

4

V pekáči rozložíme nakrájenou cibuli, zbylý česnek, rajčatový protlak, podlijeme vodou a na směs vložíme maso.

5

Pečeme v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme výpekem, obracíme a je-li třeba, přilijeme teplou vodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept