Recept

Kančí řízky s opečenou oblohou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38682

Ingredience

200 g Anglická slanina
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
800 g Kančí kýta
1 kávová lžička Koření grilovací
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 polévková lžíce Olej olivový
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 291kJ
2% Sacharidy 6 g
46% Tuky 35 g
26% Sodík 522 mg
88% Bílkoviny 50 g

Kančí řízky s opečenou oblohou postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, zakapeme olivovým olejem a pod fólií necháme přes noc marinovat.

2

Marinované řízky obalíme v mouce a usmažíme na sádle.

3

Anglickou slaninu opečeme na lžíci oleje, zvlášť na zbylém oleji osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka.

4

Usmažené řízky podáváme obložené slaninou a cibulí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept