Recept

Řízky z kančí kýty s krabí omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38689

Ingredience

800 g Kančí kýta
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
Na omáčku
0,3 kávová lžička Kari koření
120 g Krabí tyčinky
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
120 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 676kJ
1% Sacharidy 5 g
58% Tuky 44 g
7% Sodík 141 mg
87% Bílkoviny 49 g

Řízky z kančí kýty s krabí omáčkou postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Poté řízky usmažíme na oleji a držíme na teple. V rendlíku smícháme smetanu s kari kořením, vínem a minutu povaříme. Poté vmícháme na kostičky nakrájené krabí tyčinky a promícháme.

2

Řízky servírujeme přelité omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept