Recept

Salsa z červené papriky

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 38702

Ingredience

1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
4 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 66 kcal
Kilojoule 278kJ
1% Sacharidy 5 g
7% Tuky 5 g
3% Sodík 61 mg
1% Bílkoviny 1 g

Salsa z červené papriky postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné papriky nakrájíme na větší kousky a rozmixujeme na pyré. Vmícháme oregano, osolíme a opepříme podle chuti.

2

V kastrůlku rozehřejeme 1 lžíci oleje, přidáme pyré a za stálého míchání zvolna povaříme 5 minut.

3

Salsu vychladíme a vmícháme do ní zbylý olej a vinný ocet.

4

Podáváme k masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept