Recept

Gulášová polévka s fazolemi

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38726

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Fazole
250 g Hovězí maso přední
20 g Paprika mletá sladká
4 g Pepř černý mletý
40 g Sádlo vepřové škvařené
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 388kJ
8% Sacharidy 29 g
21% Tuky 16 g
3% Sodík 68 mg
39% Bílkoviny 22 g

Gulášová polévka s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, posypeme paprikou a orestujeme a podlijeme 1 dl vody. Přidáme na kostičky nakrájené maso, sůl a pepř a opékáme na mírném ohni, až se maso zatáhne. Potom přidáme scezené fazole, které jsme předem namočili, a vodu a zakryté pozvolna vaříme do změknutí masa i fazolí. Podáváme s nasekanou petrželkou.

Poznámka

Fazole musí být namočené aspoň 2 hod předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept