Jednoduchý recept

Lionský hrášek

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 38741

Ingredience

120 g Cibulka jarní
1 polévková lžíce Cukr krupice
500 g Hrášek
60 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
150 g Salát hlávkový
5 g Sůl
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 025kJ
7% Sacharidy 26 g
17% Tuky 13 g
25% Sodík 497 mg
14% Bílkoviny 8 g

Lionský hrášek postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozpustíme máslo a vsypeme nasekané cibulky, nudličky salátu, nasekanou petržel a hrášek. Přidáme cukr, sůl a pepř. Podlijeme odměřeným množstvím vody.

2

Mírně podusíme 15-20 minut, až se tekutina vypaří a hrášek je měkký. Ochutnáme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept