Jednoduchý recept

Kovbojský hrnec

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38746

Ingredience

150 g Cibule
400 g Fazole červené sterilované
500 g Kukuřice
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
30 g Pažitka
150 g Slanina vepřová
250 ml Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
1 g Tabasco

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 765 kcal
Kilojoule 3 200kJ
23% Sacharidy 83 g
53% Tuky 39 g
53% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Kovbojský hrnec postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky a v pánvi s olejem ji vyškvaříme. Přidáme nasekanou cibuli a osmažíme ji za občasného míchání dozlatova.

2

Přidáme kukuřici, smetanu a podusíme 2 minuty. Rozmixujeme

3

3-4 lžíce kukuřice dohladka a dáme zpět do pánve.

4

Vložíme fazole a zvolna podusíme za občasného míchání 5-10 minut do zhoustnutí.

5

Přidáme sůl, tabasko podle chuti a přimícháme pažitku. Pokrm posypeme zbylou pažitkou a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept