Jednoduchý recept

Fenykl s mozzarellou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 38757

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 105 kcal
Kilojoule 439kJ
1% Sacharidy 3 g
9% Tuky 7 g
15% Sodík 293 mg
13% Bílkoviny 8 g

Fenykl s mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Uvaříme podélně rozkrojený fenykl ve vroucí osolené vodě 3-5 minut doměkka. Důkladně scedíme.

2

Máslem vymažeme mělkou zapékací misku. Dáme do ní fenykl, osolíme a opepříme. Posypeme strouhaným sýrem mozzarella.

3

V troubě vyhřáté na 200 °C pečeme 15-20 minut, až je sýrová vrstva dozlatova upečená.

4

Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept