Recept

Zeleninové pesto k těstovinám

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 38792

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
65 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Ořechy vlašské
1 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek
150 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 254kJ
1% Sacharidy 5 g
42% Tuky 31 g
6% Sodík 119 mg
5% Bílkoviny 3 g

Zeleninové pesto k těstovinám postup přípravy receptu:

1

Nejdříve otrháme potřebné množství špenátu, listy dáme na 5 vteřin do horké vody a ihned vyndáme a necháme osušit.

2

Petrželku očistíme a společně se špenátem, máslem, česnekem a ořechy rozmačkáme, poté s olejem a pepřem celé rozmixujeme na pesto.

3

Těstoviny uvaříme dle návodu a vzniklé pesto před vmícháním na těstoviny, zředíme pár lžícemi horké vody.

Poznámka

Těstoviny ozdobíme nastrouhaným libovolným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept