Vepřové výpečky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
53 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
430 mg
Cukr
878 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a nakrájíme jej na stejné kousky.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme a promícháme s oloupanou, na větší kousky nakrájenou cibulí a s utřeným česnekem. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a dáme do rozehřáté trouby péci. Během pečení občas zamícháme a dbáme, aby se nepřipálila cibule.
  • 3
    Měkké, dozlatova upečené maso vyjmeme z pekáče a zalijeme procezeným vypečeným tukem.
  • 4
    Výpečky podáváme teplé s kyselým zelím a bramborami nebo studené s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.