Recept

Polévka ze skopového masa se smetanou

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 38836

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Brambory
1 ks Cibule
100 g Fazolové lusky zelené
5 g Kmín drcený
30 g Mouka pšeničná hladká
20 g Paprika mletá sladká
6 g Pepř černý mletý
500 g Skopové maso přední
50 g Sádlo vepřové škvařené
10 g Sůl
1,5 l Voda pitná
2 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 717kJ
3% Sacharidy 12 g
48% Tuky 36 g
38% Sodík 770 mg
27% Bílkoviny 15 g

Polévka ze skopového masa se smetanou postup přípravy receptu:

1

Na sádle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme na menší kousky nakrájené maso a opečeme ze všech stran. Zasypeme paprikou a kořením a ještě krátce orestujeme. Podlijeme vodou, osolíme a necháme vařit na mírném ohni asi 20 minut.

2

Oloupané, na kostičky nakrájené brambory uvaříme spolu se zelenými fazolkami v osolené vodě zvlášť, scedíme a přidáme do polévky. Vmícháme smetanu s moukou, povaříme ještě 15 minut do zhoustnutí a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept