Sacebeli z vepřového masa

35 min.
Itálie
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
45 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu opláchneme a nakrájíme přes vlákno tenčí plátky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme a maso osolíme, opepříme a obalíme v prosáté mouce.
  • 2
    Plátky po obou stranách rychleji opečeme v tuku a vyjmeme je.
  • 3
    Ve výpeku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nakrájený česnek a jádra vlašských ořechů. Směs zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vlažným vývarem, rozmícháme, povaříme a dochutíme.
  • 4
    Plátky masa ve směsi velmi krátce prohřejeme.
  • 5
    Při podávání plátky masa přeléváme šťávou a obkládáme kolečky rajčat a snítkou petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.