Jednoduchý recept

Sacebeli z vepřového masa

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 389

Ingredience

300 g Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Ořechy vlašské
2 g Pepř černý mletý
20 g Petržel - nať
300 g Rajčata
20 g Sůl
200 g Tuk
1000 g Vepřová kýta
40 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 532 kcal
Kilojoule 2 224kJ
3% Sacharidy 10 g
60% Tuky 45 g
46% Sodík 917 mg
41% Bílkoviny 23 g

Sacebeli z vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu opláchneme a nakrájíme přes vlákno tenčí plátky. Mírně je naklepeme, okraje nařízneme a maso osolíme, opepříme a obalíme v prosáté mouce.

2

Plátky po obou stranách rychleji opečeme v tuku a vyjmeme je.

3

Ve výpeku osmahneme jemně nakrájenou cibuli, nakrájený česnek a jádra vlašských ořechů. Směs zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vlažným vývarem, rozmícháme, povaříme a dochutíme.

4

Plátky masa ve směsi velmi krátce prohřejeme.

5

Při podávání plátky masa přeléváme šťávou a obkládáme kolečky rajčat a snítkou petrželové natě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept