Filé s cibulovou omáčkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
760 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce filé osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na pánvi na oleji po obou stranách. Vyjmeme na papírovou utěrku.
  • 2
    Ve výpeku osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli a prolisujeme ji sítem. Přidáme ocet a omáčku podle chuti osolíme, opepříme a osladíme.
  • 3
    Filé upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.
  • 4
    Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.