Lahůdkový sýr - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Lahůdkový sýr
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fialova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 39103 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
20 g | Cibule |
2 kávová lžička | Hořčice plnotučná |
100 g | Máslo čerstvé |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
6 ks | Sardelové řezy |
0,5 kávová lžička | Sůl |
400 g | Tvaroh tučný |
3 ks | Vaječný žloutek slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 410,0mg |
Draslík | 413,1mg |
Vláknina | 441,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,4mg |
Vitamín E | 2,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 331,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Sardelové řezy, Sůl, Vaječný žloutek slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Máslo čerstvé, Petržel - nať, Tvaroh tučný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Lahůdkový sýr postup přípravy receptu:
1 | V misce utřeme změklé máslo do pěny. |
2 | Vmícháme tvaroh, prolisované sardelové řezy a natvrdo uvařené žloutky. Přidáme hořčici, oloupanou, nastrouhanou cibuli, nasekanou petrželku, mletou papriku a sůl. Vše dobře promícháme. |
3 | Podáváme s čerstvým pečivem. |
Poznámka
Vejce předem uvaříme natvrdo.