Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39179

Ingredience

1000 g Brambory
1 kávová lžička Kmín drcený
800 ml Mléko - podmáslí
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 751kJ
12% Sacharidy 43 g
30% Tuky 23 g
11% Sodík 223 mg
25% Bílkoviny 14 g

Bramborové pečínky postup přípravy receptu:

1

Dobře omyté a osušené brambory rozložíme na suchý plech a ve slupce upečeme za občasného promíchání doměkka. Po upečení brambory vidličkou roztrhneme, aby vyšla pára.

2

V míse brambory promícháme s máslem, prolisovaným česnekem, solí, pepřem a drceným kmínem.

3

Podáváme s podmáslím.

Poznámka

Podmáslí můžeme nahradit kefírem nebo acidofilním mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept