Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 39182

Ingredience

2 g Bobkový list
50 g Cibule
30 g Mouka pšeničná hladká
40 g Máslo čerstvé
5 ml Ocet vinný
2 g Pepř černý mletý
60 g Protlak rajčatový
5 g Sůl
160 g Vepřový bok
240 g Zelí kysané
1200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 421kJ
3% Sacharidy 12 g
40% Tuky 30 g
26% Sodík 510 mg
11% Bílkoviny 6 g

Zelňačka s bůčkem postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček bez kosti nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a povaříme asi 20 minut. Kysané zelí trochu pokrájíme a přidáme k masu i s nálevem.

2

Cibuli nakrájíme nadrobno, a spolu s máslem a moukou usmažíme cibulovou jíšku. Přilijeme do hrnce, osolíme, opepříme, podle chuti okyselíme octem, přidáme rajčatový protlak, bobkový list a dovaříme.

3

Před podáváním odstraníme bobkový list a polévku podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept