Recept

Fazole vařené po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39187

Ingredience

400 g Fazole
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
50 g Tuk
2 l Voda pitná
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 979kJ
18% Sacharidy 64 g
19% Tuky 14 g
7% Sodík 136 mg
39% Bílkoviny 22 g

Fazole vařené po italsku postup přípravy receptu:

1

Den předem namočené fazole zalijeme 2l neosolené studené vody a zvolna uvaříme doměkka.

2

V kastrole rozehřejeme tuk, přidáme nasekanou šalvěj, scezené fazole a chvíli podusíme. Nakonec vmícháme rajčatový protlak a pokrm podle chuti osolíme a opepříme.

3

Můžeme podávat s čerstvým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept