Recept

Tuňákové pizzy - recept pro psy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39215

Ingredience

1 kávová lžička Hovězí vývar instantní
160 g Mouka žitná
50 g Mozzarella
1 polévková lžíce Olej olivový
2 kávová lžička Oregano sušené
9 polévková lžíce Pyré rajčatové
100 g Tuňák ve vlastní šťávě
80 ml Voda pitná
0,5 kávová lžička Česnek sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 496kJ
5% Sacharidy 17 g
4% Tuky 3 g
6% Sodík 122 mg
14% Bílkoviny 8 g

Tuňákové pizzy - recept pro psy postup přípravy receptu:

1

Nejdříve horkou vodou zalijeme sypký vývar, odložíme stranou, aby vývar zchladl.

2

Troubu vyhřejeme na 160 °C, plech na pečení vyložíme papírem.

3

V míse smícháme mouku, česnek, olej, za stálého míchání přiléváme připravený vývar, dáváme pozor, aby těsto nebylo příliš řídké.

4

Když se těsto nelepí, vyklopíme ho na pomoučený vál.

5

Těsto rozválíme na šíři cca 4 mm. Z placky vykrojíme větší kola a ty propíchneme několikrát špičkou nože a přendáme na připravený plech.

6

Jednotlivé kola potřeme rajčatovým pyré a jemně posypeme oreganem, poté posypeme trochou tuňáka a nakrájené mozzarelly.

7

Pizzy vložíme do trouby a pečeme zhruba 25 minut. Hotové pizzy vložíme na mřížku a necháme důkladně vychladnout a vyschnout.

Poznámka

Místo tuňáka lze použít opečené kuřecí či hovězí mleté maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept