Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39217

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kmín celý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
400 g Václavky

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 104 kcal
Kilojoule 437kJ
1% Sacharidy 3 g
10% Tuky 8 g
8% Sodík 160 mg
11% Bílkoviny 6 g

Smažené václavky postup přípravy receptu:

1

Na pánev s rozehřátým olejem vsypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, okmínujeme a opepříme. Za občasného promíchání necháme cibulku zesklovatět.

2

Očištěné václavky omyjeme a po okapání nakrájíme na kousky. Přidáme je k cibuli, osolíme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme vejce a vše promícháme.

3

Můžeme podávat s čerstvým chlebem nebo na topinkách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept