Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3926

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
0,5 l Hovězí vývar základní
750 g Karotka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
6 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 174 kcal
Kilojoule 727kJ
6% Sacharidy 22 g
10% Tuky 8 g
26% Sodík 522 mg
11% Bílkoviny 6 g

Karotka se smetanou postup přípravy receptu:

1

Karotku očistíme a nakrájíme na hranolky. V hrnci ji zalijeme vývarem, přidáme sůl, cukr, máslo a vše dusíme.

2

Když se šťáva téměř vydusí, odstavíme z ohně a přilijeme smetanu rozkvedlanou se žloutkem.

3

Před podáváním pokrm posypeme sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept