Kuře na kořenové zelenině

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
931 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
60 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme a osolíme.
  • 2
    V kastole na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme porce kuřete a po obou stranách je opečeme. Podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka.
  • 3
    V pánvi rozpustíme máslo a osmahneme na něm očištěnou, na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu. Přiklopíme pokličkou a dusíme doměkka.
  • 4
    Měkkou zeleninu přidáme ke kuřeti a vše prohřejeme.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo dušená rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.