Recept

Zelí s vlašskými ořechy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39358

Ingredience

8 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Hořčice
2 kávová lžička Mák mletý
4 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
100 g Ořechy vlašské
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
225 g Sýr sójový - Tofu
1 kávová lžička Sůl
350 g Zelí hlávkové bílé
350 g Zelí hlávkové červené
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 361 kcal
Kilojoule 1 510kJ
6% Sacharidy 21 g
38% Tuky 28 g
13% Sodík 263 mg
21% Bílkoviny 12 g

Zelí s vlašskými ořechy postup přípravy receptu:

1

Bílé a červené zelí pokrájíme a dáme stranou.

2

Rozpálíme ve woku podzemnicový olej a olej z vlašských ořechů, přidáme pokrájené jarní cibulky, rozetřený česnek a nakrájené tofu na kostky a smažíme 5 minut. Přidáme půlky vlašských ořechů, citronovou šťávu a dijonskou hořčici. Osolíme, opepříme a 5 minut povaříme.

3

Směs přemístíme na ohřátou mísu a posypeme mákem. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept