Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39368

Ingredience

1 ks Artyčoky
1 ks Celer řapíkatý
25 g Chřest bílý
4 ks Cibulka jarní
1 ks Cuketa
25 g Hrášek
60 g Mozzarella
0,5 kávová lžička Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka rajčatová
0,5 polévková lžíce Oregano sušené
0,5 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Rajčata
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený
500 g Těsto na pizzu
6 ks Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 281kJ
9% Sacharidy 31 g
14% Tuky 11 g
45% Sodík 895 mg
40% Bílkoviny 23 g

Pestrobarevná pizza postup přípravy receptu:

1

Ze špenátu odstraníme tuhé stonky, omyjeme listy studenou vodou a poté osušíme.

2

Těsto na pizzu rozválíme do placky o průměru 25cm. Dáme na vymazaný plech a okraj ohneme. Potřeme rajčatovou omáčkou.

3

Na omáčku dáme listy špenátu a poté plátky rajčat. Pokryjeme pokrájenou paprikou, řapíkatým celerem, cuketou, chřestem, hráškem, jarní cibulkou, oreganem a tymiánem.

4

Smícháme mozzarellu a parmezán a posypeme jimi pizzu. Doprostřed umístíme srdíčko artyčoku. Pizzu pokapeme olivovým olejem, osolíme a opepříme.

5

Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů cca 20 minut.

6

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept