Jednoduchý recept

Pečení pstruzi s houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39373

Ingredience

4 kávová lžička Bazalka
150 g Houby čerstvé
2 ks Limetka
8 polévková lžíce Limetková šťáva
200 g Máslo čerstvé
1 ks Pažitka
800 g Pstruh
1 špetka Sůl
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 716 kcal
Kilojoule 2 997kJ
3% Sacharidy 12 g
73% Tuky 55 g
9% Sodík 172 mg
81% Bílkoviny 46 g

Pečení pstruzi s houbami postup přípravy receptu:

1

Pstruhy omyjeme, osušíme a zvenku i zevnitř vetřeme sůl. Pokapeme je limetkovou šťávou. Do každého pstruha vložíme plátky másla, čerstvou bazalku, 2 stroužky česneku a očištěné, na silnější plátky nakrájené houby.

2

Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia.

3

Pekáček vymažeme máslem a urovnáme do něj připravené pstruhy. Pečeme 30 minut.

4

Po upečení servírujeme na připravené talíře a zdobíme najemno nasekanou pažitkou a klínky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept