Jednoduchý recept

Tradiční kukuřičný chléb

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 39420

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
150 ml Mléko - podmáslí
150 ml Mléko polotučné
150 g Mouka kukuřičná
150 g Mouka pšeničná hladká
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 707kJ
18% Sacharidy 65 g
15% Tuky 11 g
5% Sodík 102 mg
22% Bílkoviny 12 g

Tradiční kukuřičný chléb postup přípravy receptu:

1

Ušleháme vejce, podmáslí a mléko. Ve druhé míse smícháme obě mouky, přidáme cukr a sůl, poté zalijeme ušlehanou směsí. Pořádně promícháme, dokud se nám nevytvoří vlhké těsto.

2

To přendáme do olejem vymazané formy na chléb a pečeme zhruba 35 minut při 220 stupních Celsia.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept