Jednoduchý recept

Tvarohový cibulář

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39493

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh tučný
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 901kJ
2% Sacharidy 7 g
23% Tuky 17 g
3% Sodík 63 mg
15% Bílkoviny 8 g

Tvarohový cibulář postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme tvaroh se změklým máslem, zakysanou smetanou, solí, pepřem a mletou paprikou do pěny.

2

Oloupanou cibuli nastrouháme nebo jemně nakrájíme a vmícháme do ochuceného tvarohu.

3

Pomazánku necháme v chladu do druhého dne rozležet.

4

Můžeme podávat na čerstvém chlebu nebo pečivu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept