Tvarohový cibulář - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tvarohový cibulář
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | moucha |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 39493 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
2 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
0,5 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 špetka | Sůl |
250 g | Tvaroh tučný |
2 polévková lžíce | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 41,8mg |
Draslík | 81,5mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,8mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 198,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Paprika mletá sladká, Sůl, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé, Pepř černý mletý, Tvaroh tučný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Tvarohový cibulář postup přípravy receptu:
1 | V míse rozšleháme tvaroh se změklým máslem, zakysanou smetanou, solí, pepřem a mletou paprikou do pěny. |
2 | Oloupanou cibuli nastrouháme nebo jemně nakrájíme a vmícháme do ochuceného tvarohu. |
3 | Pomazánku necháme v chladu do druhého dne rozležet. |
4 | Můžeme podávat na čerstvém chlebu nebo pečivu. |