Recept

Maďarský kuřecí guláš

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 39526

Ingredience

500 g Brambory
1 ks Cibule
1000 g Kuřecí stehna
1 dl Olej rostlinný
20 g Paprika mletá sladká
100 g Paprika zelená
70 g Petržel kudrnka
150 g Rajčata
9 g Sůl
100 g Těstoviny flíčky
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 885kJ
6% Sacharidy 22 g
38% Tuky 28 g
28% Sodík 554 mg
48% Bílkoviny 27 g

Maďarský kuřecí guláš postup přípravy receptu:

1

Kuřecí stehenní řízky rozkrájíme na menší kusy, osolíme a na rozpáleném oleji opečeme ze všech stran. Potom maso shrneme ke straně a na půlce pánve osmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a zpěníme. Podlijeme trochou vody, promícháme s masem a prolisovaným česnekem a pozvolna zakryté dusíme a podle potřeby podléváme asi 15 minut. Když je maso měkké, přidáme brambory, zelenou papriku a rajče nakrájené na kostičky. Dusíme dalších 10 minut a nakonec přihodíme flíčky uvařené podle návodu a nasekanou petrželku. Dosolíme a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept