Jednoduchý recept

Ředkvičková pomazánka na topinky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39528

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr smetanový tavený 45%
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
8 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 645kJ
1% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 119 mg
15% Bílkoviny 8 g

Ředkvičková pomazánka na topinky postup přípravy receptu:

1

V pánvi na rozehřátém másle osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, nastrouhané ředkvičky, osolíme, opepříme a krátce orestujeme.

2

Potom vmícháme vejce a nakrájený tavený sýr. Za stálého míchání zvolna zahříváme, až se vejce srazí a sýr roztaví.

3

Pomazánku podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept