Jednoduchý recept

Tvarohový sýr uzený

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 39562

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
60 g Sůl
500 g Tvaroh tvrdý

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 340kJ
9% Sacharidy 32 g
4% Tuky 3 g
307% Sodík 6 g
71% Bílkoviny 40 g

Tvarohový sýr uzený postup přípravy receptu:

1

Tvrdý tvaroh nastrouháme, dobře promícháme se solí a vytvarujeme dva menší bochníčky. Dáme je do udírny a necháme velmi pozvolna vyudit.

2

Takto vyuzený sýr používáme samostatně s tmavým chlebem nebo jako náhražku za oštiepok.

Poznámka

Ještě lepší vůni sýr získá, když se udí společně s klobáskami nebo masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept