Recept

Dušené skopové na hořčici

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39577

Ingredience

4 ks Brambory
3 ks Cibule
2 kávová lžička Garam masala
2 polévková lžíce Hořčice
1 hrnek Masový vývar
100 g Máslo čerstvé
500 g Skopové maso přední
1 špetka Sůl
Horké koření [39441]
2 kávová lžička Chilli koření mleté
1 kávová lžička Hřebíček
2 kávová lžička Kardamom
2 kávová lžička Kmín celý
4 kávová lžička Koriandr celý
0,5 kávová lžička Muškátový oříšek
0,5 ks Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 661 kcal
Kilojoule 2 766kJ
8% Sacharidy 27 g
70% Tuky 53 g
29% Sodík 588 mg
44% Bílkoviny 25 g

Dušené skopové na hořčici postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na větší kousky. Horké koření smícháme s hořčicí a solí, touto směsí maso potřeme a necháme cca 1 hodinu marinovat.

2

Poté rozpálíme máslo, vložíme maso i s marinádou, nakrájené brambory, ochutíme garam masalou a přidáme nadrobno nasekanou cibuli. Krátce orestujeme, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

3

Horké koření [39441]:

4

Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept