Vepřové s hříbky

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
944 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nakrájíme cibulku, zpěníme na oleji dozlatova.
  • 2
    Přidáme osolené a naklepané vepřové plátky.
  • 3
    Očistíme a pokrájíme houby, maso i houby zprudka osmahneme.
  • 4
    Přidáme špetku kmínu, osmažené maso zalijeme litrem horké vody.
  • 5
    Povaříme, až je maso měkké.
  • 6
    Zahustíme moukou a osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.