Recept

Krůtí prsa na limetkovém másle

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39743

Ingredience

1 špetka Kari koření
600 g Krůtí prsa
1 ks Limetka
6 polévková lžíce Limetková šťáva
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
8 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 195kJ
4% Sacharidy 14 g
49% Tuky 36 g
7% Sodík 148 mg
63% Bílkoviny 36 g

Krůtí prsa na limetkovém másle postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa očistíme, omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme, posypeme kari kořením. Poté je obalíme v hladké mouce.

2

Na pánvi rozpálíme 2 lžíce másla a řízky na něm osmažíme z obou stran. Řízky vyjmeme a udržujeme v teple.

3

Pažitku omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. V kastrolu rozpustíme zbytek másla, přidáme pažitku, limetkovou šťávu a necháme projít varem. Limetku omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Krůtí maso vložíme do limetkové omáčky a zahřejeme. Ihned poté servírujeme a zdobíme plátky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept