Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39746

Ingredience

600 g Krůtí prsa
2 polévková lžíce Limetková šťáva
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
200 ml Smetana 12% (konzumní)
400 g Sýr kozí
1 špetka Sůl
80 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 733 kcal
Kilojoule 3 067kJ
1% Sacharidy 5 g
31% Tuky 23 g
36% Sodík 722 mg
101% Bílkoviny 57 g

Krůtí cordon bleu postup přípravy receptu:

1

Krůtí prsa omyjeme, očistíme, osušíme a naklepeme, osolíme, opepříme. Petrželku omyjeme a na jemno nasekáme, polovinu petrželky vložíme do misky, přidáme kozí sýr, pepř, limetkovou šťávu, 2 lžíce smetany, promícháme.

2

Na každý krůtí řízek položíme 2 lžíce sýrové náplně, plátek parmské šunky, překlopíme a zajistíme pomocí párátek.

3

Na pánvi rozpálíme olej, řízky na něm z obou stran osmažíme. Poté je vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.

4

Zbytek sýrové náplně smícháme s vypečenou šťávou na pánvi a necháme projít varem, přimícháme zbytek petrželky a ihned servírujeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept