Jednoduchý recept

Penne s tuňákem a ementálem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39851

Ingredience

150 g Máslo čerstvé
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
200 g Tuňák v oleji
350 g Těstoviny Penne

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 300kJ
18% Sacharidy 64 g
58% Tuky 44 g
4% Sodík 83 mg
59% Bílkoviny 33 g

Penne s tuňákem a ementálem postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu Penne, poté scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.

2

Ementál nastrouháme. Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky, vidličkou rozmačkáme.

3

Na pánvi rozpustíme máslo a necháme ho lehce zhnědnout.

4

Ve velké míse smícháme Penne s tuňákem (včetně oleje z tuňáka), přelijeme hnědým máslem a servírujeme na připravené talíře. Nakonec posypeme nastrouhaným Ementálem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept