Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39852

Ingredience

2 kávová lžička Chilli koření mleté
6 ks Feferony
0,3 kávová lžička Hřebíček
100 g Játra vepřová
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet vinný
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 hrnek Vepřová krev
300 g Vepřové maso libové
100 g Vepřové srdce
1 kávová lžička Zázvor mletý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 602kJ
2% Sacharidy 7 g
27% Tuky 20 g
5% Sodík 104 mg
76% Bílkoviny 42 g

Vepřový mix postup přípravy receptu:

1

Vepřovou krev osolíme, s troškou vody ji vyvaříme téměř do sucha. Přidáme na jemno nakrájenýmé feferony, utřený česnek a koření, vše osmahneme na rozpáleném másle.

2

Vložíme na kousky nakrájené maso, játra a srdce, podlijeme a podusíme. Před koncem dušení ochutíme solí a octem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept