Recept

Bombajské vepřové maso na pivu

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 130 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39875

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 kávová lžička Mouka polohrubá
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
800 g Vepřové maso libové

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 614kJ
2% Sacharidy 6 g
38% Tuky 28 g
2% Sodík 42 mg
43% Bílkoviny 24 g

Bombajské vepřové maso na pivu postup přípravy receptu:

1

Olej smícháme s kořením, moukou a solí, vložíme na kousky nakrájené maso, necháme minimálně 2 hodiny marinovat.

2

Poté smažíme přibližně 10 minut, přidáme rozemletou cibuli a rajčata, po chvíli přilijeme pivo a podusíme do měkka.

3

Hotový pokrm necháme vychladnout a vložíme do lednice do druhého dne. Před podáváním znovu ohřejeme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Čas přípravy je udáván bez doby na odležení hotového pokrmu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept