Růžičková kapusta zapečená s těstovinami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
964 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
48 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
4 g
Cukr
200 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a necháme okapat. Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Kapustičky opečeme v kastrole na části másla, osolíme, opepříme a promícháme s těstovinami. Směsí naplníme máslem vymazanou a strouhankou vysypanou zapékací mísu. Povrch zakapeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem. Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.