Jednoduchý recept

Paprikové lusky plněné žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 39916

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 ml Vývar zeleninový
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 566kJ
8% Sacharidy 30 g
33% Tuky 24 g
70% Sodík 1 g
21% Bílkoviny 12 g

Paprikové lusky plněné žampiony postup přípravy receptu:

1

V pánvi na rozehřátém oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a okmínujeme. Mírně podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Nakonec zalijeme rozšlehaným vejcem, které necháme jen srazit.

2

Očištěné a omyté papriky naplníme připravenou směsí. Urovnáme je do máslem vymazané zapékací mísy, podlijeme trochou vývaru a dusíme ve středně vyhřáté troubě doměkka.

3

Můžeme podávat s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept