Jednoduchý recept

Omáčka povidlová II

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3995

Ingredience

1 ks Cukr krupice
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Povidla švestková
0,5 kávová lžička Solamyl
1 ks Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 831 kcal
Kilojoule 3 478kJ
58% Sacharidy 207 g
4% Tuky 3 g
3876% Sodík 78 g
0% Bílkoviny 0 g

Omáčka povidlová II postup přípravy receptu:

1

Polovinu vody smícháme s povidly a krátce povaříme. Poté přidáme sůl, máslo, přilijeme bramborovou moučku smíchanou s druhou částí vody. Omáčku za stálého míchání krátce povaříme.

2

Dle chuti omáčku dosladíme.

3

Omáčku podáváme k uzenému masu s knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept