Salát hruškový s rokfórem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky dáme sýr a rozmačkáme ho. Vmícháme jogurt, přidáme pažitku a pepř. Na kousky natrháme listy rossa, salátové čekanky a kadeřavého salátu. Dáme na talíře.
  • 2
    Rozčtvrtíme hrušky, odstraníme jádřinec a pokrájíme na plátky. Plátky hrušky vyrovnáme na listy salátu.
  • 3
    Přelijeme hrušky zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.