Recept

Bengálské kuřecí kari

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40064

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
125 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kardamom
1 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Kmín drcený
1 ks Kuře
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 836 kcal
Kilojoule 3 498kJ
2% Sacharidy 8 g
86% Tuky 64 g
13% Sodík 253 mg
97% Bílkoviny 55 g

Bengálské kuřecí kari postup přípravy receptu:

1

Oloupeme jednu cibuli a česnek, rozemeleme a přidáme všechno koření. Kuře očistíme, naporcujeme a potřeme připravenu pastou. Necháme chvíli marinovat.

2

Druhou cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozpáleném másle dozlatova. Vložíme maso a krátce orestujeme. Poté podlejeme rozšlehaným jogurtem, osolíme a dusíme doměkka. Na závěr mírně podlejeme vodou a ve vyhřáté troubě dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept