Recept

Guláš s bramborami a noky

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 40077

Ingredience

200 g Brambory
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso zadní
5 g Kmín drcený
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
40 g Sádlo vepřové škvařené
9 g Sůl
1 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
Na noky
30 g Mouka pšeničná hrubá
3 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 172 kcal
Kilojoule 720kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
32% Sodík 634 mg
29% Bílkoviny 16 g

Guláš s bramborami a noky postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme dorůžova cibuli nadrobno, přidáme papriku, krátce orestujeme, vložíme maso nakrájené na kostky. Osmahneme ze všech stran, podlijeme trochou vody, okořeníme, přidáme prolisovaný česnek a sůl a zakryté pozvolna dusíme, podle potřeby podléváme vodou.

2

Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na kostičky, z vejce, soli a hrubé mouky vymícháme husté těsto na noky.

3

Když je maso téměř hotové, přidáme brambory a dusíme, až je vše měkké. Nakonec omaštěnou lžičkou vykrajujeme noky a přidáme do guláše, 3 minuty povaříme a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept