Zabijačkový bůček

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
61 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
635 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a nakrájíme jej na menší kousky.
  • 2
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmahneme na tuku.
  • 3
    Do základu přidáme maso, osolíme je, opepříme, přidáme mleté nové koření, majoránku a podusíme. Podlijeme teplým vývarem, přidáme třený česnek a dusíme pod poklicí téměř doměkka.
  • 4
    Potom k masu přidáme odblaněný, opláchnutý a na malé kousky nakrájený vepřový mozek a spolu s masem krátce podusíme.
  • 5
    Nakonec pokrm podle potřeby dosolíme, dokořeníme a krátce podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.