Recept

Dušené kuře Malika Káfúra

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 40129

Ingredience

2 ks Bobkový list
4 ks Cibule
1 špetka Cukr moučkový
1200 g Kuře
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián čerstvý
2 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Zázvor mletý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 231kJ
2% Sacharidy 9 g
49% Tuky 37 g
10% Sodík 210 mg
72% Bílkoviny 41 g

Dušené kuře Malika Káfúra postup přípravy receptu:

1

Kuře očistíme, naporcujeme, nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji zprudka orestujeme. Maso vyjmeme a na oleji osmahneme dozlatova jemně nasekanou cibuli.

2

Přidáme všechno koření, cukr, osolíme a podlijeme vodou. Přivedeme k varu, vložíme zpět maso a dusíme doměkka.

3

Hotové kuře posypeme nadrobno nasekanými vařenými vajíčky.

Poznámka

Podáváme s rýží a salátem. Vejce natvrdo uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept